Otváracie hodiny počas sviatkov 2022


Tento rok máme Štedrý deň v sobotu, a preto nám sviatočné otváračky na chate vyšli nasledovne:

🎄 Na Štedrý deň máme zatvorené, celá chatová rodina trávi tento milý deň doma s pokrvnými rodinami, balíme posledné darčeky, pcháme sa koláčmi, oddychujeme a tešíme sa na večer.

🕯️ Na Prvý sviatok vianočný ešte chatu neotvárame, doma na gauči sa snažíme vyležať štedrovečernú večeru, pozeráme vianočné rozprávky do zbláznenia. Sem tam prihodíme do úst koláč, aby sme nevyšli z cviku.

🕯️ Na Druhý sviatok vianočný je dobré sa už vyvetrať. Chata bude pre vás otvorená od 10:00 do 16:00. Určite sa zastavte a dajte si u nás nejaké tie vianočné koláčiky, domáce perníčky, ultra super chutné domáce punčové guličky  …a punč samozrejme! Veľa, veľa punču!

🥂 Na Silvestra nezabudnite k nám dať zdravotnú prechádzku. Opäť sme otvorení do 16:00. Prídite si s nami zapáliť prskavky – ukončiť tento opäť špeciálny rok 🙂

✨ Juchú! Nový rok! Budeme vás čakať na chate! Prídite sa ukázať, ako ste naštartovali rok 2023. Nesúdime, prídite v čerstvom stave, prídite vyturistikovať opicu. Jednoducho prídite si s nami štrngnúť a zaželať si všetko dobré v novom roku, nech sa aj naďalej s vami stretávame v zdraví a pohodičke na Brale.

Všetkým želáme krásne sviatky, užite si ich najlepšie ako viete u nás na chate aj u vás doma! Doprajte si relax a hlavne veľa veľa lásky.